Sidor

tisdag 1 oktober 2013

fortsättning från igår

löshoppningsbanan står fortfarande uppbyggd på ridplan, och den kommer få stå där tills imorgon ännu. Lalle hoppade mycket bättre idag än igår men det är långt ifrån bra, han började med att bråka idag igen, det släppte dock mycket snabbare än igår. Han har nu förstått att hoppa men han rusar och håsar och stressar ännu allt för mycket. Han var lite mer sammarbetsvillig idag så jag hoppas imorgon på ett ännu bättre betende.
Idag longerade jag några varv före vi började hoppa, och även några varv efter hoppande. Å så hade han träns på sig idag, igår var det bara grimma.




Maria löshoppade Jojo tidigare idag när jag ännu inte var hemma. Hon hade klarat det fint själv, hästen skötte hoppande och Maria filma :) Hindret är 135cm. Det ser inte så högt ut när hästen inte behöv ta i alls för att komma över!




Till sist tog vi ännu Pippi för att hon skulle få komma ut lite och röra på sig. Hon hoppade många varv riktit låga hinder för att värma upp ordentligt och slutade med 120cm. Pippi börjar endå vara till åren och rör sig så lite så vill inte riskera att försträcka henne. Hon tyckte det var jätte kul och tog några spurter efter hoppen.

Efter imorgon måste planen lanas och snyggas till ordentligt så man kan hoppa normalt där. Måst öva med Nova lite före nästa tävling!

Å jepp vi vet om att Pippi är jätte grisig baktill och i svansen. Imorgon kommer Cassu och tvättar henne




1 kommentar:

  1. Roligt och se hur roligt hästarna har det! Tror bestämt jag måste löshoppa någon dag :)/ jessi

    SvaraRadera