Sidor

fredag 5 juli 2013

trampar på stället

Det känns så som rubriken säger med Lalle just nu, han borde vara bra vid det här laget och kunna gå ut på bete snart tibaka. Nu måst jag igen börja mata sulffa åt honom i några dagar. Veterinären sa att det antagligen är svullnaden som gör att det torkade blodet inte kommer ut och han skall alltså äta sulffa för att få ner svullnaden. Sen fick jag en salva som skall lösgöra blodet som sitter fast dit inne! och fortsätta med springande!!
Blir det nu inte bra efter det här så måst han lugnas ner och så kommer vetrinären och skär upp såret på nytt :(

Nu har han magrat igen, på 2 dagar när han gått ute. Han äter inte sitt hö alls, bara när han står inne. Gräset smakar så klart bättre och han går och plockar det lilla som finns i vinterhagen och bryr sig inte alls om höet.
Han måst vara över helgen nu i vinterhagen  men sen skall vi se om han kunde gå ut på bete i en egen hage. Då skulle han få mat i sig iallafall. Om han sen inte ger fast sig så får vi tänka om igen :(
Nu när han är i vinter hagen kommer han glatt emot mig alltid då jag kommer! :) Tänk va söt han är, fast jag gräver och putsar och spolar varje gång jag gör nåt med honom så är han endå glad när jag kommer :)


********************************************************************************


Nova såg ut såhär efter hoppningen...



Behöver jag gå in närmare på hur det gick ? genom svettig och helt deppad efter ridningen.
Så blir han när jag sätter han och jobba. Och jag sätter honom endast att jobba så hårt när han bråkar med mig!
Hoppningen gick bra, men att gå över bommar...fy vad hemskt!

1 kommentar:

  1. Han är säkert bara glad att någon orkar bry sig om honom och ge honom uppmärksamhet!

    SvaraRadera