Sidor

lördag 13 juli 2013

löshoppning

Vilken lång och varm dag det varit idag, vi hann inte iväg till skären som planerat heller :(  Det blev Esbo istället och söka plåt tak! Det behövs till ett par projekt som skall lagas här och det måste sökas idag när det passade andra inblandade! Man kan ju inte alltid bara få njuta heller. :) Tidigare på dagen fick Jojo nya framskor och småttingarna löshoppades på morgonen före det blev varmt och kräken vaknade till liv! När vi till sist skulle haft tid att åka iväg nu på kvällen som vi tänk så blev vi för trötta och lata så vi blev hemma. Nu sitter jag och väntar att Stålle skall komma in så jag kan gå och sova, det är länge sen jag fått sova på morgonen nu igen då Deli varit inne så det börjar kännas när det alla dagar blir sena kvällar och tidiga morgnar!

Löshoppningen gick jätte bra, inga konstigheter där inte.. Vi började med vatten mattan genast på första hindret med små flickorna :) så blir det ingen grej utav den sen i senare skede!..får vi hoppas..
först hoppade Spinki och Stella medan Ellu och Elli såg på och sen tvärtom. Skulle vi haft alla tillka lösa skulle det dammat upp ett sånt moln att vi skulle ha kvävts :) Det spurtades redan nu riktit tillräkligt! Att det kan vara roligt att vara lös på ridplanen...!

Stella

stella

Spinkis rumpa och stella

Ellu och Elli


Ellu och Elli

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar