Sidor

söndag 23 mars 2014

Söndagsritt

Första gången som Lalle och Nova va ut i terrängen samtidigt. Inte speciellt någon bra kombination. En unghäst med en wanna be unghäst. Dom är så lika dana så det inte är sant. Det rycker och knycker i dom båda. Och blev inte Lalle rädd för något av sig själv så såg nog Nova till att skrämma honom. Det blev bättre på hemvägen dock, det var bara första biten som dom var lite ostabila :)

Lalle fattade galoppskänkeln ganska bra idag! vi tog bara några korta galopp sträckor, mest för att skona Lindas armar. Nova är verkligen inte trevlig att galoppera med i bredd med en annan häst. Tävlingsinstinkten slår på och går inte att få bort!

länge sedan senast så det måste spännas lite!


Ganska rolig bild det här..!!, båda står exakt på samma sätt, som jag sagt förut, skulle inte Nova ha vita bakstrumpor skulle ni inte veta skillnaden! I alla fall inte så här på håll när man inte ser så lätt skillnaden på storleken på dom.





Imorgon åker Linda till Sverige så jag skall stå i hennes butik. Monica skall rida Pampas och matar dags maten åt hästarna tillika. Och Maria rider Nova. Jag kanske hör av mig från butiken..:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar