Sidor

torsdag 19 september 2013

värdens sötaste Ellu

Messade med Monica nyligen, hon var här och skulle prova ta ut Ellu för en ridtur och Elli åxå såklart. Jag var inte hemma och kunde inte hjälpa till men vi gissade att Stella inte ville bli lämnad ensam i hagen så Monica tog även Stella med sig, Det hade gått fint enda tills Drama märkte att hans kompisar var borta. Han var på väg ut ur hagen så Monica skippade ridande och satte in Ellu, Elli och Stella tillbaka. Imorgon skall jag hjälpa till och se till att Drama hålls i hagen så Monica kan rida.
Men till saken, Monica berättade att hon pysslat om alla 3 lite även fast det inte blev nån ridning och gissa vad!!??
Ellu diar både Stella och Elli! Båda tillika på vardera sida om Ellu! Hur sött är inte det! Jag såg redan igår att Stella provade dricka av Ellu och att Ellu inte sa något men trodde aldrig hon skulle ta henne som sin på det här viset! Hon har helt klart adopterat Stella :)  Ellu är ju bara för söt, tänk vilken mamma hon är!!!. Gamla tanten som varit både galopp och hopp häst som ung och bra sådan är nu pensionerad och en super mamma. Det här är helt klart hennes uppgift! Hon känner sig säkert viktig igen! Älskade Ellu, om hon bara var några år yngre så skulle hon få fungera mamma många gånger ännu..

Elli däremot hade varit lite små sur när hon inte fick all uppmärksamhet :)

Hur sött det här än är så måste vi nu håll koll att Ellus mjölk räcker åt dom båda, Elli måst få i sig tillräkligt med mjölk ännu en liten tid framöver. Borde kanske öka lite på Ellus mysli?!

hoho man blir riktigt rörd av att tänka på den lilla familjen där ute :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar