Sidor

måndag 16 september 2013

hektisk dag

Monica var här 10 på morgonen och red Ellu, klockan 11 kom Maria, vi skulle flytta stona + fölen till stora betet. Alltså där som Pippi, Jojo och Lalle går. Vi tog en mamma med föl åt gången så att det gick så lugnt till som möjligt. Ellu och Deli höll sig undan för det mesta medan Spinki är den som vill vara chef. Mest rädd var jag för att fölen skulle komma i vägen när mammorna gjorde upp. Därför var vi flera på plats för att kunna rycka in om det skulle behövats. Hittills har allt gått väl. Men stackars Lalle, har hamnat i ett gäng med bara tokiga ston :) Vad månne han tänker? han försöker snällt gå fram och hälsa och stona bara piper och sparkar åt honom..suck..

Jojo, Pippi & Lalle

Stella & Spinki

Lalle

Stella och Spinki

Pampas 

Spinki och Stella

Allt är fotat av Maria och filmen är åxå hennes, mina foton / filmer blev inte till något som vanligt!

Nu på kvälls kvisten har Deli hunnit bli brunstig och är väldigt intresserad av Lalle! Jag bara hoppas att Lalle inte fattar vad det betyder!! Skulle vara synd att måsta ta bort nån av dom från flocken nu!

Lalle! visst är han fin?


Annors idag så har jag har varit ute på betet och reparerat lite och plockat bort lite mellan staket och samtidigt vaktat hästarna. Jag har även hunnit laga klart Novas vinterhage som åxå var den sista!! YES! Det är nu färdigt! Äntligen!! Skall ta några bilder imorgon på resultatet!


3 kommentarer:

  1. ....och på kvällen i mörknet hann vi leka galna bönder med stort nikotin behov en halv timme ;)

    //Maria L-A

    SvaraRadera
  2. JESTAS, vad stor Stella ser ut!

    SvaraRadera
    Svar
    1. tycker du :) ? det är ju en tid sen du sett henne åxå!

      Radera