Sidor

torsdag 4 oktober 2012

Deli

Bella kom hit idag och fråga om hon får använda planen en stund så att ingen annan kommer dit, jag var på väg och rida Pampas så fråga såklart att vaför det? å gissa vaför..hon ville rida Deli :) men eftersom Deli inte är riden på 3 år så vill hon vara ensam plus att Bea måste ju vara med där, men  jag sa såklart jo!! jag kan vänta med ridande och såg på istället. Det gick hur fint som helst. Deli är inte riden för att hon har en skada i benet och har fått domen att hon aldrig mera blir en hopphäst, men om hobbyridning funkar så varför inte! Enligt Bella är det hennes absoluta favorit häst att rida så förstår om hon ville sätta sig upp.


 Bea tyckte det var skitkul och hoppade t.o.m lite hinder för sig själv :) Blivande hopphäst? javisst!! Fick tyvärr inte det på bild..

Samtidigt var Cassu och Pippi påväg ut och rida, fick en bild på dom åxå
Det blev terrängen för deras del. Ännu en sak Pippi lärt sig på gamla dagar. När hon kom till stallet kunde hon inte ridas i terrängen, som yngre när hon ännu bodde i Tyskland kunde man inte ens leda henne i terrängen?????!!!!!!!!!! I know...tänk inget..Så man KAN lära en gammal häst sitta :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar