Sidor

söndag 26 maj 2013

Fin besök

Idag fick jag fin besök här på gården, el egentligen var det väl Elegia och Kazelgia som fick gäster, och inte av nån mindre än av Camilla Sundman och Christopher Wegelius! För er som inte vet så är Elegia Millans häst! och det är Wegelius som hämtat Ellu till Finland från Ryssland och sedan sålt henne åt Millan. :)
Det är alltid trevligt när dom kommer på besök nu och då!

Å sen till en helt annan sak.. Spinki är SÅLD!! och flyttar säkert redan i slutet av September. Hon kommer till en tävlingsryttare och inte alls långt bort härifrån, nämligen Salo. Så vi kommer få följa med henne på tävlingarna runt om här! :)
Vad gäller Kazstella så är jag mer och mer säker på att jag inte vill sälja henne, hon är så trevlig och har en väldigt kraftig bakdel så jag tror hon kommer bli en hoppare! men måst väl nu bara lägga ut en annons på henne :(

Det blev inga tävlingar för oss den här helgen, Pampas betäckte Jojo både på Torsdagen och Lördagen och troligtvis blir det imorgon igen så att fara på tävlingar idag var ganska uteslutet.. Vi får vänta 2 veckor till när det ordnas i Broby av V-NR.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar